Evoconcept Ansamblu apartamente Floresti

Dupa o criza care a servit drept lectie, este normal ca orice persoana dornica de a achizitiona un apartament sa caute cea mai buna solutie in raportul calitate/pret, cu un accent decisiv pe calitatea oferita de constructor.
In general se poate observa pe piata imobiliara o crestere a nivelului calitativ la care sunt realizate imobilele, insa noi nu dorim sa ne limitam doar la calitate.

Preluand exemple des intalnite in vestul Europei, Evocapital Management isi propune sa ridice stacheta.
Primul proiect, Evoconcept Floresti, prezinta dincolo de calitatea materialelor si a executiei, un plus de comfort pentru locatari. Astfel, am decis sa realizam un ansamblu inchis, de 10 imobile de locuinte, la care se adauga o zona de agrement compusa dintr-o piscina acoperita, un parc de joaca pentru copii si foisoare dotate cu grill, destinate exclusive locatarilor.
Apartamentele sunt cu 1-2 si 3 camere, cu suprafete cuprinse intre 50 si 64 m2 si dispun de locuri de parcare incluse in pret. De asemenea, toate baile au geam, iar clientii pot opta intre a achizitiona apartamentele in stadiul semifinisat sau finisat.

Calitatea executiei

Am ales sa colaboram cu o societate ce are mai bine de 10 ani experienta in executia de contructii (atat case cit si blocuri de apartamente), cu zeci de lucrari la activ atat pe Floresti cit si in Cluj

Calitatea materialelor

Pentru a completa o echipa buna de constructori am ales cele mai bune materiale pentru executia lucrarilor. Astfel, caramida este Porotherm, cimentul de la Holcim, tencuiala si glet de la Baumit, sistem de izolatie exterioara si tencuiala decorativa Porotherm, tamplarie PVC Rehau, usi Beyler, centrala Chaffoteaux si Bosch, calorifere Purmo

Arhitectura moderna

In decizia de a alege arhitectii parteneri a insemnat foarte mult dorinta acestora de a iesi din tipare, de a da putin frau liber imaginatiei. Dorim ca fiecare bloc sau casa construita, indiferent ca este in Floresti sau Cluj sa aiba o amprenta aparte.